Новим гендиректором аеропорту "Бориспіль" стане директор аеропорту в Запоріжжі - Мінінфраструктури

Дубревський також працював в компанії Lufthansa, а також в аеропортах Донецька і Рас-ель-Хайма в ОАЕ.

Наглядова рада держпідприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" за результатами відкритого конкурсу на посаду генерального директора аеропорту визначив переможцем директора аеропорту "Запоріжжя" Олексія Дубревського.

Про це повідомляється на сторінці Міністерства інфраструктури в Facebook.

Читайте такожУ "Борисполі" в розпал сезону відпусток відкрили всі входи до терміну D

Прес-служба Міністерства зазначила, що Дубревський має 15-річний досвід роботи у сфері управління авіаінфраструктурою. Зокрема, в різні періоди він працював в компанії Lufthansa, комунальному підприємстві "Міжнародний аеропорт "Донецьк" ім. С. С. Прокоф'єва" і в міжнародному аеропорту Рас-ель-Хайма в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Останні 2 роки Дубревський обіймав посаду директора комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Запоріжжя".

Міністр інфраструктури Олександр Кубраков вже окреслив ключові напрямки змін в аеропорту"Бориспіль".

"Серед першочергових завдань - поліпшення сервісу таксі при аеропорту, розвиток безбар'єрності для маломобільних груп населення, створення умов для системного підвищення кваліфікації працівників. Важливим є подальше відновлення роботи аеропорту до показників періоду до пандемії. Також підкреслю, що ми повинні нарешті почати більш відповідально ставитися до розміщення реклами в аеропорту. Тут формується перше враження про нас як про країну. І ми - це не тільки онлайн-казино" - цитуються в повідомленні слова Кубракова.

Конкурс на посаду гендиректора

У травні 2021 року наглядова рада Державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" оголосила конкурсний відбір на посаду генерального директора держпідприємства. Зараз виконуючим обов'язки гендиректора аеропорту є Олег Струк.

Довідка УНІАН. Міжнародний аеропорт "Бориспіль" є державним підприємством, що забезпечує 68% всіх авіаперевезень в Україні. Аеропорт є базовим для найбільшого національного перевізника – авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України".