У штабі Гриценка заявляють, що сьогодні вночі невідомі обстріляли автомобіль двох його працівників / фото facebook.com/Khrystyna.Bondarenko

У штабі Анатолія Гриценка, який висунутий з’їздом партії «Громадянська позиція» кандидатом в президенти України, заявляють, що сьогодні вночі невідомі обстріляли автомобіль двох його працівників.

Читайте такожГриценко не виграє вибори, оскільки незрозумілий виборцю - Сергій Лямець

Як повідомила керівник прес-служби партії «Громадянська позиція» Христина Бондаренко у Facebook,проти ночі 14 січня невідомі обстріляли автомобіль двох працівників центрального штабу Анатолія Гриценка.

Відео дня

За її інформацією, авто належить прес-секретарю Європейської партії України Юлії Підкурганній та головному редактору партійної газети Вячеславу Калугіну. "Юлія та В’ячеслав подружня пара і обидва працюють у штабі", - написала вона.

Бондаренко зазначає, що зловмисники зробили 10 пострілів у лобове скло та кузов автомобіля, пробили колесо. При цьому зазначає, що сталося це біля будинку подружньої пари на Троєщині.

«Ми пов’язуємо це безпосередньо із роботою постраждалих у виборчому штабі», - зазначила прес-секретар Гриценка.

На уточнююче запитання в одному коментарів, з чого стріляли, Бондаренко відповіла: «Це справа експертів та слідчих. До них за коментарем звертайтеся».