Володимир Зеленський / REUTERS

Володимир Зеленський під час брифінгу у своєму передвиборному штабі заявив, що готовий дебатувати з Петром Порошенком, який, за даними екзит-полів, проходить до другого туру виборів президента.

"Та я готовий. Я готовий. Порошенко, не Порошенко. Яка мені різниця?" - відповів він на питання журналістки. Про це повідомляє ТСН.

При цьому Зеленський відповів на репліку чинного президента про те, що шоумен - це маріонетка бізнесмена Ігоря Коломойського: "Так Ви маріонетка Свинарчука? Чи Свинарчук - Ваша маріонетка?".

Відео дня

Читайте такожЦВК оприлюднила перші офіційні дані президентських виборів

Як повідомлялося раніше, в Україні завершилося голосування на першому турі виборів президента України. За даними "Національного екзит-полу 2019" станом на 20.00 за кандидата у президенти України, шоумена Володимира Зеленського проголосували – 30,6%, за чинного главу держави Петра Порошенка – 17,8%, за лідера ВО «Батьківщина» Юлію Тимошенко – 14,2% виборців.

В результатах екзит-полу на замовлення ТСН станом на 18:00 Зеленський отримав 30,1% голосів виборців, на другому місці -  Порошенко із результатом у 18,5%. Третю позицію обійняла Тимошенко - 14%. 

Згідно із даними екзит-полу центру SOCIS, співзасновником якого є головний ідеолог БПП Ігор Гринів, на замовлення телеканалу "Прямий", різниця між Зеленським (29,25%) та Порошенком (19,19%) трохи менша, однак вони вдвох також проходять у другий тур.

На третьому місці опинилися Юлія Тимошенко (13,75%), на четвертому – Юрій Бойко (9,24%), а замкнув першу п’ятірку Анатолій Гриценко (7,91%).