Петро Порошенко / REUTERS

Кандидат у президенти, чинний глава держави Петро Порошенко має намір сьогодні у Національному спортивному комплексі "Олімпійський" здати аналізи в рамках передвиборчої кампанії представникам антидопінгової організації VADA (Voluntary Anti-Doping Association), які приїхали до Києва.

Як повідомили УНІАН у прес-службі президента, орієнтовно Порошенко здасть аналізи після 15.00.

Читайте також"Поділили на правильних і неправильних": Зеленський записав нове звернення до українців (відео)

Відео дня

Як відомо, раніше боксер, екс-чемпіон світу Володимир Кличко закликав кандидатів на пост президента Петра Порошенка і Володимира Зеленського в другій половині дня середи, 10 квітня, прибути у НСК "Олімпійський" і здати аналізи представникам антидопінгової організації VADA. "Я закликаю добровільно кандидатів у президенти України сьогодні прийти в НСК" Олімпійський "між 15.00 і 18.00 і повторно здати аналізи в компетентні організації та лабораторії", - заявив він.

Кличко зауважив, що VADA (Voluntary Anti-Doping Association), фахівці якої прибули до Києва на його запрошення, і WADA (World Anti-Doping Agency) використовують одну й ту ж лабораторію для проведення дослідження.

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема дебати мають відбуватися на НСК "Олімпійський", перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо, а також кандидати мусять пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ані алкоголіків, ані наркоманів.

Порошенко погодився провести дебати із Зеленським на стадіоні. Чинний глава держави заявив, що закон передбачає інші умови проведення дебатів, проте погодився дискутувати на стадіоні.