Кандидат в президенти Володимир Зеленський прокоментував свою суперечку із чинним президентом і своїм опонентом у другому турі виборів Петром Порошенком в ефірі "1+1".

Читайте такожПорошенко прокоментував словесну перепалку із Зеленським у прямому ефірі

Про це він розповів Радіо Свобода. "Мене цікавить тільки реакція українського суспільства. Мені здається, що я був відвертим, чесним, такий, як я є. Ми домовилися, що в нас будуть дебати 19 квітня на НСК "Олімпійський". Я ніколи в житті не змінював правила, намагаюся так робити, намагаюсь бути, як мені сказав пан президент, "бути мужиком". Тому я стояв на своєму", - сказав Зеленський і таким чином пояснив свою реакцію на пропозицію Порошенка зустрітися 14 квітня.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський зустрівся із президентом Франції Емманюелем Макроном. Пізніше Зеленський заявив, що була "дуже класна, тепла атмосфера", а сама "зустріч була конструктивною".

Як повідомляв УНІАН, 11 квітня в ефірі телеканалу "1+1" кандидат в президенти Володимир Зеленський емоційно поговорив по телефону з чинним президентом і кандидатом на цю посаду Петром Порошенком.