За словами спікера штабу, Зеленський сам по собі дуже емоційна людина / Facebook Дмитро Разумков

Емоційна поведінка кандидата в президенти України Володимира Зеленського під час розмови з чинним главою держави і кандидатом в президенти Петром Порошенком на телебаченні в прямому ефірі пов'язано з тим, що з боку опонента на шоумена виливається великий «обсяг бруду».

Про це спікер виборчого штабу Зеленського Дмитро Разумков заявив під час перерви програми "Право на владу" на телеканалі "1+1", де відбулася словесна перепалка кандидатів в президенти.

Читайте такожВ мережі з'явився новий ролик з Зеленським і фурою - тепер інший фінал (відео)

Відео дня

За словами спікера штабу, Зеленський сам по собі дуже емоційна людина, і «це бачили вже багато людей».

«Але питання в іншому - якби наші телеглядачі зіткнулися з тим обсягом бруду, який щодня, щохвилини виливається на нього, на сім'ю, на близьких, на людей, які його підтримують, і людей, які за нього проголосували, то вони були б ще більш емоційні і більш жорсткі у висловлюваннях», - вважає Разумков.

Нагадаємо, між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським і Петром Порошенком відбулася суперечка в ефірі "Право на владу" на "1+1".

"Вас не перебивав народ п'ять років, дайте мені сказати. Пан Порошенко, послухайте мене", - сказав Зеленський Порошенку.

Під час розмови вони перебивали один одного і не могли дійти згоди щодо остаточної дати дебатів.

Порошенко намагався дебатувати під час ефіру: "Я хотів би, щоб ви мали можливість почути відповідь. Дебати - це, коли я Вас послухав, а Ви слухаєте мене. Пане Зеленський, дайте можливість Вам відповісти. Інакше це не дебати".

Потім наполягав провести дискусію 14 квітня на стадіоні, а 19 - на "Суспільному".

Втім, його опонент наполягав на тому, що дебати відбудуться тільки 19 квітня на НСК "Олімпійський". "Ще раз підкреслюю: 19 квітня на НСК "Олімпійський" будуть дебати. Ви хочете зараз, але я Вас запрошую 19-го. Я закінчу через п'ять років, а Ви закінчите 22-го числа", - заявив він.

Наприкінці Зеленський додав: "Зараз я закінчу. 19-го числа на НСК "Олімпійський". Точка. До побачення".

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема, дебати мають проходити на НСК «Олімпійський», перед народом України, і щоб всі канали мали право транслювати дебати в прямому ефірі, а також кандидати мають пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів. Порошенко погодився провести дебати з Зеленським на стадіоні. Президент заявив, що закон передбачає інші умови проведення дебатів, проте погодився дискутувати на стадіоні. 10 квітня спікер передвиборного штабу Порошенко Олег Медведєв заявив, що Порошенко точно буде на дебатах в студії «Суспільного телебачення» 19 квітня на 20.00 і прибуде на НСК «Олімпійський» до кандидата в президенти Зеленському в цей самий день, якщо не буде збігу у часі, і ще раз запрошує опонента прибути на «Олімпійський» для проведення дебатів 14 квітня о 14.14.