Зеленський прокоментував ситуацію зі здачею аналізів / REUTERS

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів журналістам, чому не поїхав здавати аналізи на НСК "Олімпійський". За його словами, йому надійшла інформація про те, що там проти нього готували провокацію.

Читайте такожУ Зеленського озвучили позицію щодо виборів на Донбасі та вступу до НАТО

Відео з інтерв'ю Зеленського журналістам опубліковано на Youtube-каналі "НОВИНИ УКРАЇНИ".

"Коли-небудь, після усіх цих виборів, на світло явиться інформація, як на НСК "Олімпійському" хтось готував провокацію проти мене. Я туди не поїхав, отримав таку секретну інформацію. Зараз я не готовий про неї говорити", - зазначив він у коментарі журналістам.

Разом з тим кандидат пояснив, що міг здати аналізи у знайомих йому приватних клініках "Євролаб" або "Борис".

"Я міг поїхати туди, або туди. Я дійсно не хотів їхати на НСК з дуже простої причини: я не знав, що там будуть робити з моїми аналізами потім", - підкреслив Зеленський.

Відповідаючи на питання про тести VADA, Зеленський зазначив, що був би готовий здати їх за кордоном, у незалежній структурі. На його думку, боксер Володимир Кличко, який подав ідею про тести VADA, став учасником політичної гри.

"Ну, мужики, ну, треба буде - поїдемо", - відповів Зеленський на пропозицію здати аналізи.

"Зрозумійте мене, я взагалі не граю в спекуляції. Мені не треба доводити суспільству, що я - не наркоман", - підсумував кандидат.

Нагадаємо, кандидати в президенти України Володимир Зеленський і Петро Порошенко здали аналізи в рамках підготовки до президентських дебатів.

Володимир Зеленський при цьому відмовився повторно здавати аналізи VADA. У команді Зеленського дана пропозиція вважалась недоречною, підкресливши, що він здав аналізи в незалежній клініці.