Порошенко, буде виступати на "Олімпійському" на самоті / Facebook

Дебатів між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським сьогодні не буде.

Читайте такожПорошенко прибув на дебати на "Олімпійський" (наживо)

Про це повідомляє "Лівий берег", посилаючись на свого кореспондента та прес-службу АП. Зазначається, що на території біля стадіону зібралося кілька тисяч людей, які прийшли послухати президента Петра Порошенка.

Відео дня

Пресу пропускають в окремий конференц-зал на території НСК, де встановлена сцена з двома трибунами і прізвищами кандидатів у президенти.

У прес-службі АП, при цьому, повідомили, що президент Порошенко зробить заяву на сцені для журналістів, а потім вийде до людей для звернення зі сцени, яку встановили біля стадіону, з боку Палацу спорту.

Як повідомляв УНІАН, увечері 3 квітня Зеленський запропонував провести дебати на стадіоні «Олімпійський» в Києві.

У ніч на 4 квітня Порошенко прийняв пропозицію і призначив Зеленському зустріч на стадіоні на 14.14 14 квітня. 10 квітня спікер передвиборного штабу Порошенка Олег Медведєв заявив, що Порошенко точно буде на дебатах в студії «Суспыльного телебачення» 19 квітня о 20.00 і прибуде на НСК «Олімпійський» до кандидата в президенти Зеленського в цей же день, якщо не буде збігу в часі, і ще раз запрошує опонента прибути на «Олімпійський» для проведення дебатів 14 квітня о 14.14.

У штабі Зеленського 12 квітня заявили, що дебати відбудуться на НСК «Олімпійський» о 19.00 19 квітня. 12 квітня заступник гендиректора НСК Віктор Анісімов повідомив, що адміністрація «Олімпійського» узгодила з виборчими штабами кандидатів у президенти формати проведення дебатів.

Попри те, що Зеленський не дав згоди на дебати 14 квітня, Порошенко все одно продовжував підготовку до них і сьогодні прибув на НСК.