Такі плакати з'явилися в Миколаєві / Facebook Федір Левченко

На білбордах у Миколаєві з'явилися нові агітаційні плакати.

Фото опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook миколаївський політолог Федір Левченко.

«У Миколаєві новий сюжет президентської виборчої кампанії», - зазначив він.

Відео дня

Напис на білбордах говорить: "Президент - це не роль".

Також на плакатах зазначено, що їх замовником є громадянська організація "Ліга інновацій".

Читайте такожПорошенко пояснивши, навіщо використав фото Путіна на своїх білбордах

Як повідомляв УНІАН, штаб кандидата в президенти, чинного глави держави Порошенко випустив агітаційні матеріали, зокрема білборди, на яких він зображений разом з Путіним. При цьому українське законодавство забороняє використовувати в рекламі зображення фізичних осіб без їх письмової згоди, а у передвиборній агітації осіб, які не є громадянами України.

Ця реклама викликала суперечки серед користувачів соцмереж, в тому числі серед прихильників президента. Деякі висловлювали думку, що це нібито результат чорного піару, спрямованого проти Порошенка.

У свою чергу штаб Порошенко заявив, що борди із зображенням Путіна є офіційним рекламним продуктом, оплачених з виборчого фонду кандидата в президенти. У повідомленні штабу у Facebook сказано, що завдання рекламного сюжету - нагадати країні, що в страшних умовах зовнішніх викликів потрібен сильний президент і верховний головнокомандувач». «Сюжет борда не означає, що в команді Порошенко вважають Зеленського агентом Путіна. Категорично ні. Але ми твердо переконані, що Путін мріє про слабкому, непідготовленому президента, що дозволить Кремлю взяти Україну під контроль», - наголосили у штабі.