Глава держави заспівав на сцені біля НСК «Олімпійський» разом з музикантами гурту «Kozak System» / фото УНІАН

Кандидат в президенти, шоумен Володимир Зеленський не прибув до на НСК «Олімпійський» сьогодні, 14 квітня, куди його запрошував на передвиборчі дебати з 14.00 до 15.00 опонент на президентських виборах, чинний глава держави Петро Порошенко.

Як передає кореспондент УНІАН, Порошенко прокоментував відсутність опонента в день, який він пропонував сам, рядком з відомої пісні: «Я прийшов - тебе нема».

Глава держави на сцені біля НСК «Олімпійський» разом музикантами гурту «Kozak System», які супроводжували його виступ, заспівав народну пісню «Ти ж мене пiдманула», присвятивши її Зеленському.

Відео дня

Крім того, Порошенко засудив те, що напередодні під час розмови з ним по телефону в ефірі українського телебачення його опонент на президентських виборах Зеленський повісив слухавку.

«Я вже прийшов на ваш, Володимире Олександровичу, майданчик – на канал «1+1», ви так мене туди запрошували. А тут, як в російській пісні: «Я до тебе, а ти розгубився» і поплуталися карти, і слухавки почали кидати. До речі, не кидайте слухавку – це не та розмова, яку я хотів би чути від українського кандидата в президенти», - сказав президент.

Читайте такожПорошенко запросивши Зеленського на дебати вже завтра

Нагадаємо, між кандидатами в президенти Зеленським і Порошенком відбулася суперечка в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1".

"Вас не перебивав народ п'ять років, дайте мені сказати. Пане Порошенко, послухайте мене", - сказав тоді Зеленський Порошенку.

Під час розмови вони перебивали один одного і не могли дійти згоди щодо остаточної дати дебатів.

Порошенко намагався дебатувати під час ефіру: "Я хотів би, щоб ви мали можливість почути відповідь. Дебати - це коли я Вас послухав, а Ви слухаєте мене. Пане Зеленський, дайте можливість Вам відповісти. Інакше це не дебати".

Потім наполягав провести дискусію 14 квітня на стадіоні, а 19 - на "Суспільному".

Втім, його Зеленський наполягав на тому, що дебати відбудуться тільки 19 квітня на НСК "Олімпійський".

"Ще раз підкреслюю: 19 квітня на НСК "Олімпійський" будуть дебати. Ви хочете зараз, але я Вас запрошую 19-го. Я закінчу через п'ять років, а Ви закінчите 22-го числа", - наголосив Зеленський.

Наприкінці Зеленський додав: "Зараз я закінчую. 19-го числа на НСК "Олімпійський". Крапка. До побачення".

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема, дебати мають проходити на НСК «Олімпійський», перед народом України, і щоб всі канали мали право транслювати дебати в прямому ефірі, а також кандидати мають пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів. Порошенко погодився провести дебати з Зеленським на стадіоні. Президент заявив, що закон передбачає інші умови проведення дебатів, проте погодився дискутувати на стадіоні. 10 квітня спікер передвиборного штабу Порошенко Олег Медведєв заявив, що Порошенко точно буде на дебатах в студії «Суспільного телебачення» 19 квітня на 20.00 і прибуде на НСК «Олімпійський» до кандидата в президенти Зеленському в цей самий день, якщо не буде збігу у часі, і ще раз запрошує опонента прибути на «Олімпійський» для проведення дебатів 14 квітня о 14.14.