Охочих забронювати квитки на дебати виявилося забагато / колаж УНІАН

Менш ніж за півдоби на дебати між кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком забронювали 12 тисяч квитків. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила "Команда Зеленського". Зазначається, що навантаження на сайт з квитками дуже велике.

Читайте також"Результат досить передбачуваний": соціолог спрогнозував, хто стане президентом України

Відео дня

"Менш ніж за півдоби від початку розповсюдження безкоштовних квитків на дебати за участю Володимира Зеленського і Петра Порошенка люди забронювали 12 тисяч місць. Для квиткового сервісу це історичне навантаження! Тому у його роботі можливі перебої, але ми просимо з розумінням поставитися до цього", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 16 квітня речник виборчого штабу кандидата у президенти Петра Порошенка Олег Медведєв оголосив, що виборчі штаби кандидатів у президенти та адміністрація «Олімпійського» підписали угоду щодо проведення дебатів. Також Медведєв вважає, що «Суспільне телебачення» та Центральна виборча комісія мають врегулювати питання щодо місця і часу проведення офіційних дебатів.

Пізніше  кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський оголосив про початок розповсюдження квитків на дебати, які мають відбутися 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Вранці 17 квітня виникли проблеми в роботі сайту, де розповсюджують квитки на дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським, які мають відбутися 19 квітня о 19:00 на НСК "Олімпійський".