Зеленський наразі не збирається дебатувати на "Суспільному" / Скриншот

Участь кандидата у президенти України, шоумена Володимира Зеленського у теледебатах в ефірі Національної суспільної телерадіокомпанії України наразі не планується.

Читайте також"Спостерігатиме весь світ": у МВС звернулися до українців перед дебатами на "Олімпійському"

Про це в коментарі УНІАН сказав керівник штабу Зеленського Іван Баканов.

Відео дня

Відповідаючи на питання, чи Зеленський завтра братиме участь у теледебатах на "Суспільному", він сказав: "У нас теледебати будуть відбуватися на стадіоні, як і було домовлено між кандидатами. Поки що іншої інформації у нас немає".

На уточнення, чи наразі Зеленський не збирається на дебати на "Суспільне", Баканов ще раз наголосив, що наразі було погоджено формат участі в дебатах на стадіоні. "Він був давно спланований і погоджений сторонами, кандидатами. Станом на сьогоднішній вечір немає ніякої іншої інформації", - констатував він.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 18 квітня, Центральна виборча комісія перенесла час проведення теледебатів між кандидатами у президенти, що мали розпочинатися на "Суспільному" 19 квітня о 20.00.

Відповідну заяву про внесення змін до постанови ЦВК № 472 від 5 травня 2014 року щодо положення про порядок проведення дебатів подав до ЦВК уповноважений представник кандидата у президенти Петра Порошенка Руслан Князевич у звязку з тим, що о 19.00, за пропозицією Зеленського, розпочнуться дебати на НСК "Олімпійський".

Згідно з ухваленими ЦВК змінами, теледебати на "Суспільному" відбудуться з 21.00 до 22.00 19 квітня.

Відповідно до закону "Про вибори президента України", теледебати за рахунок коштів держбюджету проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами у прямому ефірі, тривалістю не менш як 60 хвилин.