У Зеленського нагадали, що не можна брати із собою на дебати на "Олімпійському" / фото Facebook Ольга Атаманова

Щоб потрапити на дебати кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка на НСК "Олімпійський" електронний квиток необхідно роздрукувати.

Про це нагадали на сторінці "Команди Зеленського" у Facebook.

Серед інших правил:

Відео дня

• Не можна виходити за межі контрольно-перепускних пунктів до закінчення дебатів.

• Ви зобов’язані дотримуватись установлених організаторами та адміністрацією правил, які розміщені в місці проведення заходу.

• Якщо ви порушите встановлений порядок, то будете змушені покинути захід.

• Відвідування заходу в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння суворо заборонено.

• Один квиток дає право входу тільки одній людині.

Читайте такожДебати 2019: що зараз відбувається біля "Олімпійського" (фото, відео)

Зазначається, що з собою на стадіон заборонено брати фотоапарат, камеру, зброю, вогненебезпечні засоби, наркотичні засоби, алкогольні напої, воду та інші напої, домашніх тварин.

У свою чергу у поліції зазначили, що проходи на стадіон будуть організовані з двох сторін. Виходи зі станції метро будуть перекриті, але години та кількість часу ще узгоджуються з представниками Метрополітену та КМДА.

"Взагалі пропуск на стадіон почнеться з 16-ї години, коли розпочнеться концертна програма. Допуск у фан-зону буде перекритий за 10 хвилин до початку дебатів. Тому ті, хто бажає потрапити туди, повинен це зробити завчасно. Окрім того, додаткові перевірки будуть здійснюватися і в чаші стадіону, тому просимо поставитися до цих дій з розумінням. Надавати поліцейським документи, сумки – це все робиться задля безпеки", - зазначив очільник столичної поліції Андрій Крищенко.

Сьогодні, 19 квітня, на стадіоні "Олімпійський" відбудуться передвиборчі дебати кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського. Їх проведення передбачено виборчим законодавством. Згідно з законом, дебати мають відбутися в останню п'ятницю перед днем виборів. Напередодні стало відомо, що Петро Порошенко погодився на умови Володимира Зеленського взяти участь в дебатах на стадіоні о 19:00. Дивитися дебати онлайн Порошенка і Зеленського можна буде на сайті УНІАН.