Опубліковано повний розклад телетрансляції обох дебатів / liverpoolfc.com

Трансляція дебатів кандидатів у президенти України Володимира Зеленського та Петра Порошенка почнеться о 18:50 і завершиться о 22:00.

Про це повідомляє модератор дебатів на "Суспільному" Павло Казарін на своїй сторінці в Facebook.

Читайте такожЧерез дебати на "Олімпійському" центр Києва паралізували затори (карта)

Відео дня

За його словами, дебати на НСК "Олімпійський" розпочнуться з переклички з кореспондентами в секторах. Трансляція зі стадіону розпочнеться о 19:00 і закінчиться о 20:00. "Все, що відбувається там - ініціатива штабів. Вони вибирають собі підрядників і модераторів. Я не знаю, хто буде рефері на рингу", - зазначив Казарін.

О 21:00 ефір продовжиться в студії "Суспільного" за участю спікера Верховної Ради Андрія Парубія. Однак ще о 20:40 глядачі зможуть побачити приїзд кандидатів.

Українська журналістка Мирослава Барчук буде модерувати теледебати. Також Казарін додав, що в студії чекають Порошенка, оскільки Зеленський відмовився від участі в дебатах.

"Чекаємо Петра Порошенка. Формально, у разі неявки візаві він може використовувати весь цей час на свою агітацію. Але ми пропонуємо президенту замість нудних монологів відповісти на питання... 20 запитань від всіх, кому не все одно", - підсумував модератор дебатів на "Суспільному".

Як повідомляв УНІАН, раніше стали відомі ведучі і формат "батла" між Порошенком і Зеленським.