Порошенко ухилився від відповіді на питання Зеленського / колаж УНІАН

Кандидат у президенти Володимир Зеленський розпочав дебати, запитавши у Порошенка про те, чому Україна є найбіднішою країною при найбагатшому президентові.

Читайте такожЗеленський відповів Порошенку на випади: «я – ваш вирок»

"Як так вийшло, що Україна є практично найбіднішою країною при найбагатшому президентові за всю історію? Чому підпалювачі магазину "Рошен" знайшли за 4 години, а підпалювачів військових складів та підривачів машини Шеремета не можуть знайти кілька років. Чому ніхто не сидить за Іловайськ та Дебальцеве. Чому за 5 років ми так і не знаємо імена вбивць на Майдані?... Чому не покарані прибічники Януковича? Чому не знято недоторканність з депутатів?", - запитав Зеленський.

Відео дня

Порошенко назвав Зеленського некомпетентним та сказав, що вже відповідав на ці питання.

"Достатньо буде просто подивитися прес-конференції українських каналів, де на кожне питання була надана відповідь. Я не записував питання, яке задав пан Володимир, але це спроба... У нас, виявляється, українська армія, українські військові, генерали і головнокомандувач винні в тому, що гинуть українські люди...", - відповів Порошенко та почав розповідати про війну та свої досягнення.

Сьогодні, 19 квітня, на стадіоні "Олімпійський" проходять передвиборчі дебати кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського. Їх проведення передбачено виборчим законодавством. Згідно з законом, дебати мають відбутися в останню п'ятницю перед днем виборів. Напередодні стало відомо, що Петро Порошенко погодився на умови Володимира Зеленського взяти участь в дебатах на стадіоні о 19:00. Дивитися дебати онлайн Порошенка і Зеленського можна буде на сайті УНІАН