За словами речника МВС, на виборах не було "ніякого тиску і ніяких каруселей" / фото УНІАН

У Міністерстві внутрішніх справ заявляють, що під час виборів президента України не зафіксовано використання адміністративного ресурсу та вкидання бюлетенів.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

Читайте такожСтало відомо, коли ЦВК оголосить офіційні результати виборів

Відео дня

«Багато президентських бачив виборів. Але ці особливі. Ніякого адмінресурсу. Ніяких терактів дурних на кшталт гранати у Кривому розі у 1999. Ніяких масових фальсифікацій, як у 2004, і революції після них. Ніякого тиску і ніяких каруселей. Майже не було сумнозвісних сіток, дурних мереж, за поодинокими вчасно виявленими спробами», - написав він.

«Жодного виборчого свавілля: вкидання бюлетенів, штурмів дільниць братками-тітушками, ніякого поліцейського спецназу на дільницях як у 2012 на парламентських», – додав Шевченко.

Він зазначив, що за фактами зафіксованих порушень будуть оголошені підозри, а згодом обвинувальні акти направлені до суду.

«Які були кримінальні порушення поодинокі - то вже є і будуть ще підозри та обвинувальні акти у суд», - наголосив представник МВС.

Як повідомляв УНІАН, до штабу кандидата в президенти України Володимира Зеленського надійшло 1475 звернень про порушення під час другого туру виборів.