Порушення стосувалися, зокрема, проблем зі списками / фото УНІАН

До штабу кандидата в президенти України Володимира Зеленського надійшло 1475 звернень про порушення під час другого туру виборів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу увечері в неділю, 21 квітня, повідомив координатор «ЗеКоманди» Олександр Корнієнко.

Читайте такожВідомий олігарх повторив "подвиг" Ляшка під час голосування (фото)

Відео дня

«У нас 1475 звернень було за день», - сказав він.

Корнієнко уточнив, що вони стосувалися, зокрема, проблем зі списками, технології «голосуй проти», а також технічних помилок під час процедури голосування.

Як повідомляв УНІАН, лідер Радикальної партії у Раді та кандидат у президенти України Олег Ляшко, прийшовши на виборчу дільницю у першому турі виборів, проголосував за себе і "засвітив" бюлетень перед камерами.

21 квітня, у другому турі виборів, кандидат у президенти Володимир Зеленський продемонстрував журналістам свій бюлетень, на якому видно, що він віддав свій голос за себе. Шоумен згодом намагався виправитися. Спочатку продемонстрував бюлетень, а потім запитав, чи можна це робити. Коли йому сказали про порушення, він відповів журналістам: "Я вам його не показував".

Поліція вручила кандидату в президенти України Володимиру Зеленському адміністративний протокол за демонстрацію на дільниці для голосування заповненого бюлетеня.