Гройсман зазначив, що далі все буде залежати від пріоритетів, поглядів / фото УНІАН

 Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що, якщо не буде ідеологічних розбіжностей, то він готовий співпрацювати з Володимиром Зеленським після його інавгурації заради розвитку країни.

Про це він сказав журналістам у ході перевірки будівельних робіт на трасі М-06 Київ-Одеса, відповідаючи на питання про плани щодо співпраці з новим президентом.

Читайте такожОпрацьовано майже 100% протоколів: Зеленський випередив Порошенка у три рази

Відео дня

"Я вважаю, що всі гілки влади повинні співпрацювати між собою - президент, парламент, уряд, тому що є одна мета. Мета в тому, щоб приймати правильні й ефективні рішення. І, в принципі, люди обирають владу не для того, щоб кожна гілка влади ставила одне одному палиці в колеса, а щоб знаходити правильні рішення для розвитку країни", - заявив прем'єр.

Гройсман зазначив, що далі все залежатиме від пріоритетів, поглядів.

"Від консультацій, проведених між мною, президентом України, парламентом. І якщо не буде тут ідеологічних розбіжностей, я не бачу в цьому проблеми", - додав глава уряду.

Як повідомляв УНІАН, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що братиме участь у строкових парламентських виборах у складі нової політичної сили, що «об'єднає людей з гарною репутацією».