Притула йде до парламенту / facebook.com/serhiyprytula/

Шоумен Сергій Притула погодився долучитися до партії "Голос" після декількох місяців діалогу зі співаком Святославом Вакарчуком, а своїм 30-м місцем у списку мотивує виборців.

Читайте такожКлімкін зізнався, чому не йде у Раду із Порошенком або Вакарчуком

Про це він розповів в інтерв'ю "Українській правді". "Це не була якась одна фраза. Моєму фінальному прийняттю рішення передували кілька місяців діалогу. Діалог розпочався ще минулої осені. Це був жовтень, здається, чи початок листопада, коли він мене набрав", - поділився Притула.

Відео дня

Наступна розмова відбулася в грудні. Їхнє спілкування, за словами шоумена, в основному відбувалося в телефонному режимі. Потім були реальні бесіди, а не віртуальні.

"Слава приїжджав до мене додому в гості, ми годинами просиджували до ночі, спілкуючись... Намацували якісь спільні знаменники, дивилися в перспективу і було зрозуміло, що ці дві прямі, які раніше не перетиналися, з паралельних перетворюються на ті, що зійдуться в одній точці. Зрештою Славко сказав: "Дивись, є такі люди, які вже готові з нами йти. Приєднуєшся", - розповів Притула.

Про 30-те місце у списку він каже так: "Насправді так я мотивую не лише своїх прихильників, які мають прийти і проголосувати, щоб Притула потрапив у парламент".

Нагадаємо, про рішення Притули балотуватися у Верховну Раду на дочасних парламентських виборах від партії Святослава Вакарчука «Голос» стало відомо 8 червня.