Дід Гарольд підтримує Сергія Притулу як кандидата в мери / фото facebook.com/serhiyprytula

Угорець Арата Андраш, який став героєм мемів "Гарольд, що приховує біль", з'явився серед команди кандидата в мери Києва Сергія Притули.

Фотографія Арата Андраша опублікована на сайті Притули, а саме - у розділі «Як можна допомогти команді».

Скріншот / serhiyprytula.info

Зазначимо, угорець Арато Андраш став знаменитим у 2014 році, коли в мережі отримали широку популярність стокові фотографії людей з неприродними виразами облич і в неприродних позах. Знімки з участю Андраша набрали популярність, адже в його натягнутій посмішці користувачі побачили погано прихований біль. За це він і отримав своє прізвисько.

Відео дня

Арато Андраш 40 років пропрацював інженером-електриком.

Притула у політиці: що відомо

  • Сергій Притула 11 серпня оголосив, що йде на вибори міського голови Києва від партії "Голос". Він також вирішив завершити кар’єру в шоу-бізнесі заради політики.
  • Це друга спроба шоумена потрапити у велику політику. На останніх парламентських виборах Притула йшов 30-м у списку партії "Голос", але потрапити у Верховну Раду йому не вдалося.
  • Раніше екс-шоумен та кандидат в мери Києва від партії "Голос" Сергій Притула розповів, що мав думку перенести столицю "в район Кропивницького", щоб поліпшити там якість доріг.
  • Притула також оскандалився з передвиборчим слоганом, який вже використовував у рекламі. При цьому були опубліковані фото банерів-реклами в 2016 році і передвиборної агітації в 2020 році, які виявилися практично ідентичними.