У "Слузі народу" оприлюднили список "київської команди" / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Партія «Слуга народу» оприлюднила першу десятку списку кандидатів в депутати Київської міської ради.

Про це повідомляється у Telegram–каналі політсили. 

Перша десятка "Слуги народу" на виборах у Києві

Очолила список координатор створення скверу Небесної сотні, керівник ГО «Місто-сад» Євгенія Кулеба, а закриває десятку – колишня міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька. Другим номером у списку є правозахисник і телеведучий Михайло Присяжнюк, за ним – легкоатлетка Олена Говорова, приватний підприємець, правозахисник, голова громадської організації «Твердиня» Юрій Федоренко, засновник Благодійного фонду «Культурні новації» Владислав Трубіцин, адвокат Лілія Пашинна, перший чемпіон світу з дзюдо в історії України Георгій Зантарая, заступник міністра освіти і науки Андрій Вітренко, телевізійний продюсер Вікторія Бурдукова.

Відео дня

Читайте такожЗеленський вважає, що мером Києва необов'язково має бути корінний киянин

Як відбулася конференція Київської міської організації політичної партії "Слуга народу"

20 вересня, відбулася конференція Київської міської організації партії «Слуга народу», на якій офіційно було висунуто кандидата від політсили на посаду Київського міського голови на вибори 25 жовтня – Ірину Верещук, та затверджено кандидатів у депутати Київради від «Слуги народу».

Після цього в КНУ ім. Тараса Шевченка прихильникам партії та представникам ЗМІ було представлено «фронтменів» списку кандидатів, серед яких й ті, які не ввійшли в першу десятку партійного списку. Зокрема, це юрист Ганна Маляр, голова Ради з урбаністики Віталій Селик, президент Асоціації шеф-кухарів України Ігор Брагін, голова міської організації партії «СН», народний депутат Микола Тищенко. Своєю чергою, Верещук на заході представила 10 першочергових кроків для розв'язання проблем столиці.