Комаровський запропонував платити пенсіонерам за вакцинацію й озвучив сумний висновок

Готовність українців брати гроші за щеплення свідчить про деморалізацію суспільства, констатував лікар.

Відомий український лікар Євген Комаровський пропонує платити гроші пенсіонерам взамін на вакцинацію від коронавірусу.

Про це він сказав в інтерв'ю УП, коментуючи аналогічну пропозицію екс-міністра охорони здоров'я Максима Степанова, озвучену раніше.

За його словами, фінансовий стимул для пенсіонерів обійдеться бюджету дешевше, ніж лікування їх від коронавірусу.

"Більше того, коли я вперше сказав про те, що треба кожній бабусі дати по 5 тисяч гривень і вони побіжать вакцинуватися, під цим відео була купа коментарів у дусі "а чому тільки бабусям? А нам? Ми що, гірше? Бабусям і 1000 гривень вистачить", - розповів доктор.

Читайте такожКомаровський жорстко висловився про примусову вакцинацію українців від COVID-19У зв'язку з цим він озвучив сумний висновок. "Це ж насправді страшно. Це говорить про деморалізацію суспільства", - констатував Комаровський.

Раніше він опублікував емоційне звернення до представників ЗМІ та блогерів у зв'язку з погіршенням ситуації з коронавірусом. У ньому лікар закликав розповісти й показати людям правду про реальну картину із захворюваністю.

До цього Комаровський заявив, що президент Володимир Зеленський нібито видалив свій пост в соцмережі після того, як був "атакований" в коментарях противниками вакцинації.

Вас також можуть зацікавити інші новини: