Комаровський закликав розкрити правду про ситуацію з "ковідом" / скріншот відео

Відомий український лікар Євген Комаровський опублікував емоційне звернення до представників ЗМІ та блогерів у зв'язку з погіршенням ситуації з коронавірусом.

Про це йдеться в публікації на його сторінці в Facebook.

Лікар закликав розповісти й показати людям правду про реальну картину із захворюваністю.

Відео дня

"Покажіть морги, крематорії, кладовища. Покажіть черги швидких. Візьміть інтерв'ю у працівників швидкої, які не знають, куди везти людей, які задихаються. Поговоріть з патологоанатомами і судмедекспертами. Зі співробітниками ритуальних служб. Перестаньте показувати політиків, які розповідають про "ми підготувалися", "місця є", "кисень є",- закликав він.

Комаровський також закликав показати дані та адреси "торговців смертю", які продають підроблені сертифікати про вакцинацію.

Читайте такожКомаровський запропонував саджати на три роки за обливання зеленкою

"Так, це наші співвітчизники бояться 5G і чіпування. Це вони, навіть задихаючись, продовжують міркувати про віддалені наслідки вакцинації, це вони купують і продають сертифікати, це вони готові ризикувати життям, але не будуть робити щеплення "з принципових міркувань". Але це ж наші люди, у нас немає інших. Покажіть їм правду", - написав доктор.

Раніше сьогодні Комаровський заявив, що президент Володимир Зеленський нібито видалив свій пост у соцмережі після того, як був "атакований" в коментарях противниками вакцинації.