Кеш'ю здатне уповільнити старіння / фото ua.depositphotos.com

Якщо ви турбуєтеся про те, щоб ваш організм працював добре в будь-якому віці, то варто підійти до свого раціону більш уважно і стратегічно.

Зокрема, є багато корисних перекусів, які ви можете додати в щоденний раціон для того, щоб без проблем справлятися з процесом старіння. Серед таких корисних перекусів є кеш'ю, яке може принести величезну користь для здоров'я, якщо ви хочете уповільнити старіння, пише Health Digest.

Зв'язок між кеш'ю і старінням

Відео дня

За даними WebMD, кеш'ю сповнені магнію, марганцю, фосфору і цинку, а також вітамінів B6 і K. Крім того, вони є чудовими джерелами білка (який має вирішальне значення для запобігання погіршенню стану м'язів) і антиоксидантів (які нейтралізують пошкодження вільних радикалів в організмі).

Ба більше, вживання правильної кількості кеш'ю пов'язане зі зниженням рівня "поганого" холестерину і може навіть запобігти інсульту та хворобам серця.

Дані вказують, що кеш'ю є чудовим продуктом проти старіння. Наприклад, в огляді 2023 року було вказано "істотну кількість доказів" того, що вживання кеш'ю та інших горіхів може знизити ризик серцево-судинних захворювань, ішемічної хвороби серця і фібриляції передсердь.

Інші новини про користь горіхів

На здоров'я вашого мозку впливає безліч чинників, але одним із найважливіших є ваша дієта. Існує багато смачних, багатих поживними речовинами суперпродуктів, які можна додати в тарілку для більш здорового мозку. Якщо ви хочете перекусу, корисного для мозку, один із найкращих варіантів - горіхи.

Вас також можуть зацікавити новини: