В Одеській області чоловік помер через неправильний масаж серця / УНІАН

В Ізмаїлі Одеської області затримали чоловіка, необдумані дії якого призвели до смерті 47-річного місцевого жителя.

Як розповів сам затриманий, він прийшов до свого друга й знайшов його лежачим без свідомості. Він вирішив допомогти товаришеві, зробивши непрямий масаж серця за допомогою ніг, повідомляє "Погляд з Одеси". Не добившись бажаного результату, він вирішив просто піти, нікому не повідомивши про те, що трапилося.

Читайте такожНа Київщині дитина впала в кому через смертельну інфекцію (відео)

Відео дня

Постраждалого через деякий час знайшла жінка, у якої він орендував кімнату. Вона викликала поліцейських, які направили тіло для з'ясування причин смерті до судово-медичних експертів. З'ясувалося, що чоловік помер від отриманих травм в області грудей.

В ході розслідування з'ясували, що останньою людиною, яка бачила загиблого, є його односелець 45 років, якого оперативно знайшли і затримали правоохоронці. На допиті чоловік сказав, що зробив це з метою допомогти, а не нашкодити знайомому.

Як повідомляв УНІАН, в Одеській області школярка потрапила в лікарню у важкому стані через отруєння. Попередньо встановлено, що в школі під час перерви неповнолітня випила половину таблетки, яку їй дала однокласниця.