этот материал доступен на русском

Лікар склала список продуктів, які викликають рак

08:03, 19 лютого 2020
Зарубіжні новини
3882 0
Ілюстрація REUTERS

Читайте такожНазвано небезпеку прийому їжі після 18:00

Щоб запобігти розвитку раку, в раціоні має бути багато продуктів з високим вмістом клітковини, пише Focus.de.

А ось вживання червоного м'яса в їжу краще знизити до одного-двох разів на тиждень, оскільки вчені зафіксували зв'язок цієї харчової звички з розвитком раку товстої кишки.

Крім того, Бейтцен-Хейнеке порекомендувала відмовитися від цукру, особливо солодких напоїв. Замінити їх можна несолодким чаєм або водою.

Раніше експерти MedikForum склали перелік продуктів, що несуть загрозу нашому здоров'ю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter