Аварія на Рівненщині: потрощено дві машини, загинув лось (фото)

Водії кажуть, що тварина раптово вибігла на дорогу.

На Рівненщині лось, за попередньою інформацією, став винуватцем ДТП, внаслідок якої розбилися два автомобілі. Тварина загинула.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Головного управління ДСНС України в Рівненській області, дорожньо-транспортна пригода сталася 27 листопада після 19-ї години на трасі М 07 "Київ-Ковель-Ягодин" поблизу села Федорівка Сарненського району.

На місці події  рятувальники побачили два пошкоджених автомобілі марок Skoda Superb та Mersedes-Bens C220. Жертв та постраждалих серед людей не було.

"Зі слів водіїв пошкоджених автомобілів, під час руху транспортних засобів на дорогу раптово з лісу вибіг лось, якого збив один з автомобілів. Тварину за інерцією відкинуло на зустрічну смугу руху, де на неї наїхав інший автомобіль. Тварина загинула на місці", - зазначається в повідомленні.

Зараз усі обставини ДТП встановлюють працівники поліції.

Як повідомляв УНІАН, раніше лось налякав перехожого біля метро в Києві. Поблизу Рівного самку лося врятували з болотної пастки. Під Києвом водій на швидкості збив лося. А в Канаді лось увірвався до класу під час уроків, розбивши вікно, і відмовився йти.

Вас також можуть зацікавити новини: