Ліквідація зрадника Киви: у СБУ зробили офіційну заяву

У спецслужбі наголосили, що смерть – це єдина перспектива, яку можна запропонувати окупантам та їхнім пособникам.

У Службі безпеки України (СБУ) офіційно прокоментували причетність до ліквідації злочинця і зрадника Іллі Киви. У оприлюдненому коментарі зазначається, що СБУ проводить дуже багато успішних спецоперацій, зокрема і тих, які несуть заслужене покарання воєнним злочинцям і ворогам України. 

"І як зазначав раніше голова СБУ Василь Малюк, смерть – це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам та їх пособникам. Також Василь Малюк неодноразово підкреслював, що вороги України обов’язково будуть відповідати за свої злочини: і перед Богом, і перед українським народом – по закону і по моралі. Ситуація з ліквідацією Іллі Киви лише підтверджує ці слова", - наголошують у спецслужбі України.

У СБУ додали, що всі деталі спецоперацій СБУ суспільство дізнається після перемоги України.

Коментар оприлюднений, зважаючи на численну кількість запитів від ЗМІ щодо причетності СБУ до ліквідації Киви.

Ілля Кива знищений в Росії: що наразі відомо

Зрадника України іллю Киву ліквідували 6 грудня зі стрілецької зброї. Як повідомлялось, його ліквідовано у відносно безлюдній прогулянковій зоні підмосковного заміського комплексу "Величъ Country Club" у селі Супонево. У мережі повідомляли, що потрапити на територію, на який знищили екс-нардепа, непросто - вона огороджена високим зеленим "глухим" парканом.

Як стверджує джерело УНІАН в СБУ, колишній народний депутат України - зрадник Ілля Кива був однією з пріоритетних цілей для знищення, операція щодо нього готувалася тривалий час і була успішно реалізована Службою.

Співрозмовник зазначив, що його "вели" давно, вивчали до деталей маршрути пересування, розпорядок дня та звички. Попри серйозну охорону, СБУ ліквідувала його під Москвою.

Також є відео, де видно, як велося стеження за Кивою. При цьому зазначають, що неподалік місця, де був спостережний пункт учасників спецоперації, Кива часто знімав свої численні антиукраїнські відео.

Вас також можуть зацікавити новини: