Стали відомі подробиці ліквідації Іллі Киви / фото УНІАН

Колишній народний депутат України - зрадник Ілля Кива, був однією з пріоритетних цілей для знищення, операція щодо нього готувалася тривалий час.

Про це УНІАН повідомили джерела в Службі безпеки України. "Ця унікальна спецоперація СБУ готувалась тривалий час і була успішно реалізована Службою", - сказало джерело. Зазначає, що його "вели" давно, вивчали до деталей маршрути пересування, розпорядок дня та звички. Попри серйозну охорону, СБУ ліквідувала його під Москвою.

Розкрито деталі ліквідації Іллі Киви / фото джерела УНІАН

Також джерела поділились фото та відео з місця ліквідації зрадника Киви.

Розкрито подробиці ліквідації зрадника України / фото джерела УНІАН

На кадрах тіло злочинця Киви лежить на снігу, а біля нього видніються плями крові.

Розкрито деталі ліквідації Іллі Киви / фото джерела УНІАН

Також є відео, де видно, як велося стеження за Кивою. При цьому зазначають, що неподалік місця, де був спостережний пункт учасників спецоперації, Кива часто знімав свої численні антиукраїнські відео.

"Це сигнал усім зрадникам та військовим злочинцям, якій перейшли на сторону ворога. Памʼятайте - Росія вас не захистить. Як зазначав раніше голова СБУ Василь Малюк, смерть - це єдина перспектива, яка чекає ворогів України", - зазначило джерело.

Кива Ілля знищений в Росії - що треба знати

Як повідомляв УНІАН, зрадника України Іллю Киву ліквідували 6 грудня зі стрілецької зброї в ході спецоперації СБУ.

Його ліквідовано у відносно безлюдній прогулянковій зоні підмосковного заміського комплексу "Величъ Country Club" у селі Супонево. У мережі повідомляли, що потрапити на територію, на який знищили екс-нардепа, непросто - вона огороджена високим зеленим "глухим" парканом.

Вас також можуть зацікавити новини: