У Запоріжжі чоловік застрелив перехожу, а потім здійснив самогубство (фото)

Він застрелився після приїзду поліцейських.

У Запоріжжі невідомий чоловік застрелив на вулиці перехожу, а потім вчинив самогубство. Про це повідомляють у поліції Запорізької области.

Інцидент стався сьогодні вранці у Олександрівському районі міста. Жінка повідомила у поліцію, що у сквері Прикордонників невідомий чоловік двічі вистрілив у перехожу. Вона зазначила, що стрілець ще перебуває неподалік.

Коли на місце прибув наряд поліції, чоловік сидів на лавці в сквері. Він вистрилів в себе, побачивши поліцейських. Медики намагалися реанімувати постраждалу жінку, але не змогли - вона померла в кареті швидкої медичної допомоги.

На місці вбивства та самогубства працюють поліцейські територіального підрозділу поліції, управління карного розшуку, патрульні поліцейські та криміналісти. Вони з'ясовують обставини події та особи загиблих.

Інші інциденти в регіонах:

Раніше Служба безпеки України затримала на розкраданні начальника одного з управлінь Командування Сил підтримки ЗСУ та гендиректора компанії-постачальника оборонних товарів.

А в Одеській області затримали працівника судноремонтного підприємства, який працював на російські спецслужби - він передавав їм дані про стратегічні об’єкти.

Вас також можуть зацікавити новини: