Викинули з шостого поверху: у Києві цуценя вижило після смертельного польоту (фото)

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами.

У Києві з шостого поверху викинули цуценя. Песик на ім’я Рем вижив, на цей час відомо, що ветеринарам вдалося стабілізували його стан.

Як повідомили столичні зоорятівники Kyiv Animal Rescue Group у Facebook, поліція відкрила кримінальне провадження за жорстоке поводження з тваринами. Очевидці повідомили, що власниця тварини була в стані алкогольного сп'яніння. 

"Ми рятуємо тварин, що потрапили в надзвичайні ситуації та бачили багато, проте після останньої суботньої заявки у нас волосся стало дибки. На диспетчерський телефон команди повідомили, що з 6-го поверху багатоквартирного будинку викинули лабрадора", – йдеться у повідомленні KARG.

"Чергові рятувальники помчали за вказаною адресою. На місці було багато людей та поліція, але ніхто не відвіз собаку до ветеринарної клініки. Всі ці люди просто стояли та дивились. І тут цензурних слів теж бракує", – кажуть зоозахисники. 

"Малого негайно шпиталізували до клініки та стабілізували стан. В режимі реального часу триває обстеження Рема, плекаємо надію, що отримані травми не надто серйозні", – додають рятувальники.

Злочини проти тварин

У 2021 році киянин викинув з вікна багатоповерхівки п’ять цуценят. У такий жорстокий спосіб зловмисник вирішив позбутися цуценят своєї нестерилізованої собаки. 

У Кривому Розі закрили справу про жорстоке поводження з твариною. Колишнього поліцейського Олександра Руденка звинувачували в тому, що він наколов собаку на вила та кинув у багаття.

Вас також можуть зацікавити новини: