"Є сліди від удару": депутат з Кривого Рогу розкрила нові деталі про смерть мера Павлова

Третяк стверджує, що подібні удари не є наслідком падіння.

Депутат Криворізької міської ради Вікторія Третяк, яка представляє фракцію "Блок Вілкула", стверджує, що на тілі покійного мера Костянтина Павлова були тілесні ушкодження.

Про це Третяк заявила в коментарі "Сьогодні". За її словами, ці травми не схожі на ті, які бувають після падіння, а нагадують скоріше наслідки побиття. Депутат зробила подібні висновки після того, як побачила фото Павлова, які показали чиновникам.

"Ми чітко побачили - там є сліди від удару - руки або кулака, тому що праве око повністю опухло і під ним синє. Збоку ока і на підборідді запеклася кров, вухо синє. Не могло бути такого від падіння. На шиї зашморг", - сказала вона.

Також Третяк стверджує, що до розслідування справи спочатку не допустили криворізьких правоохоронців. Замість цього чекали на поліцейських зі столиці.

Читайте такожУ будинку криворізького мера Павлова знайшли дві записки: в мережі показали їх фото

Вона також вказує на інші незвичайні моменти.

"Не стало речей, які там були - його Електронна сигарета, сама зброя лежала вже по-іншому. На питання чому сорочка розірвана на грудній частині - якщо придивитися на фото, там є маленька дірочка, саме від пострілу. А знизу - діра, яка могла бути, якщо смикнути й розірвати", - додала депутат.

Смерть Костянтина Павлова - що відомо

  • 15 серпня у власному будинку в селі Вільне Дніпропетровської області знайшли застреленим мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Тіло чоловіка виявив його знайомий. Поруч із загиблим лежала зброя.
  • Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті Павлова (ст. 115 Кримінального кодексу України). Розглядається кілька версій загибелі мера: вбивство, самогубство, необережне поводження зі зброєю, доведення до самогубства.
  • Павлова поховають 19 серпня на Центральному кладовищі Кривого Рогу.
  • Павлов переміг на виборах мера Кривого Рогу в 2020 році. Він був кандидатом від ОПЗЖ.