Kasko2GO - це швейцарська розробка / фото УНІАН Володимир Гонтар

В Україні запущено мобільний додаток, що являє собою новий страховий продукт під назвою Universalna by Kasko2GO.

Про це повідомляє Forinsurer.

Читайте такожВ Україні зростає попит на КАСКО

Відео дня

Додаток запустила страхова компанія UNIVERSALNA. Kasko2GO - додаток, який за допомогою штучного інтелекту прогнозує можливість настання страхової події виходячи з того, як часто водій перебуває за кермом, як він поводиться в потоці машин, яка його реакція на зовнішні подразники на дорозі та багатьох інших факторів. На базі цього аналізу і формується вартість страховки.

При цьому не обов'язково відразу купувати страховку. Можна поїздити в режимі тест-драйву, подивитися на рекомендації програми й те, як вона оцінює ваш стиль водіння. І вже на підставі цих даних приймати рішення щодо подальшої покупки КАСКО.

У компанії UNIVERSALNA продукт називають "КАСКО нового рівня" або "КАСКО 2.0".

"Kasko2GO - це швейцарська розробка. Її унікальність в тому, що клієнт самостійно може побачити, як від його персонального стилю водіння і поведінки на дорозі, пробігу автомобіля залежить ціна страхування авто, – розповідає заступник голови правління UNIVERSALNA Руслана Палайда. - Після кожної поїздки водій отримує повідомлення про характер своєї їзди, про небезпечні ситуації, в яких він міг спровокувати ДТП або стати його учасником".

КАСКО в Україні

Станом на 14 вересня 2020 року в Україні був зафіксований підвищений попит на автостраховку КАСКО.