Ремонт Шулявського мосту в Києві, який мер столиці Віталій Кличко обіцяв запустити в 2019 році, затягується. Забудовник і партнер мера Микитась Максим відмовляється сплачувати штраф у 250 мільйонів гривень за махінації з тендером і просить виділити йому з бюджету на будівництво вдвічі більше коштів.

Про це йдеться у сюжеті програми «Гроші».

Читайте такожУ Київраді підготували зміни до бюджету Києва на 1,5 мільярда гривень - депутат«Не відбувається нічого. На будівельному майданчику три каліки», – зазначив фахівець у галузі транспортного аналізу і планування Віктор Петрук.

На його думку, міст, швидше за все, залишиться об'єктом незавершеного будівництва на найближчі 5-15 років.

А колишній народний депутат Юрій Левченко припустив, що Микитась вже вивів на свої закордонні рахунки отримані на міст гроші з бюджету і може втекти з України.

Тим часом, попри це, Кличко видав розпорядження, згідно з яким фірмі Микитася планують виділити додаткові 114 мільйонів гривень на роботи.

«Схоже, передчуття втрати влади штовхає Віталія Кличка на відвертий кримінал в інтересах своїх друзів», – наголошується в сюжеті.

Як раніше повідомляв УНІАН, депутат Київради заявив, що команда Кличка вкрала 600 мільйонів гривень на ремонт Шулявського мосту.