Порада, як загасити капусту на сковороді без запаху / фото ua.depositphotos.com

Тушкована капуста - це одне з найпопулярніших страв в нашій кухні. Його готують і в дитячих садках, і в ресторанах. Однак не всім подобається запах, який супроводжує цю капусту під час готування. І правда, тушкована капуста може мати неприємний аромат, особливо, якщо вона приготовлена з немолодого овоча. 

До слова, раніше УНІАН розповідав, як приготувати смачний салат з пекінської капусти.

Що додати в капусту, щоб не було запаху - перевірений метод

Як потушкувати капусту на сковороді, щоб не було неприємного запаху? Спробуйте додати гірчицю і мед. Для цього необхідно:

Відео дня
  • змішати інгредієнти в рівних пропорціях;
  • додати до них трошки води, якщо суміш вийшла дуже густою;
  • влити суміш гірчиці і меду в капусту;
  • тушкувати капусту під закритою кришкою до готовності.

Капуста, тушкована з медом і гірчицею, не перетвориться в безформну кашку і виділятиме приємний аромат. Гірчиця додасть гостроти, а мед пом'якшить різкий присмак капусти й додасть пікантності.

Як поліпшити смак тушкованої капусти? Один із секретів - додати до неї трохи кардамону та коріандру. Ці спеції не тільки поліпшать смак капусти, але й додадуть їй особливого аромату.

Дотримуючись цих порад, ви зможете приготувати тушковану капусту, яка стане справжньою окрасою будь-якого столу!

Вас також можуть зацікавити новини: