Мити підлогу слід ретельно віджимаючи ганчірку / фото ua.depositphotos.com

Доглядати за покриттям підлоги дуже важливо, проте деякі його види дуже примхливі. Розбираємося, ніж відмити ламінат, щоб не довелося робити новий ремонт.

У список того, чим не можна мити ламінат, входять хлорка, білизна і інші засоби, в складі яких є кислота і луг.

Дерево прекрасно вбирає рідини, тому багато хто задається питанням, чи можна мити ламінат водою. Відповідь: звичайно так, але потрібно добре віджимати ганчірку. Миття ламінату схоже на вологе прибирання, коли ледь мокрою тканиною протираєш поверхню. Однак як відмити ламінат від жиру, якщо він вимагає обережного відношення?

Відео дня

Чим відмити сильно забруднений ламінат

Чим найкраще мити ламінат, так це спеціальними засобами, які були розроблені для цього покриття і продаються в магазині. 

Щоб відмити ламінат від брудних плям, додайте у відро води 2-3 столові ложки оцту або лимонного соку. Цього недостатньо, щоб нашкодити покриттю, але допоможе очистити його.

Багатьох цікавить, чим мити ламінат, щоб блищав. Якщо шукайте найпростіший варіант, чим мити ламінат в домашніх умовах, то просто візьміть невелику кількість рідини для миття посуду і розведіть її у воді.

Не всі знають, чим мити ламінат, щоб не було пилу, але прекрасно працює засіб, який вже у вас на полиці. Потрібно просто додати трохи кондиціонера для білизни. Він не тільки створить антистатичний ефект, які буде відштовхувати пил, але і наповнить ваше житло прекрасними ароматами.

Раніше ми розповідали, що не можна мити хлоркою, щоб не отруїтися.

Вас також можуть зацікавити новини: