Вважається, що сіль може захистити дім від негативу / фото ua.depositphotos.com

Ще кілька століть тому сіль була дефіцитним і дуже цінним продуктом. Їй здавна приписували цілу низку магічних властивостей. Вважається, що її можна "зарядити" як на позитив, так і на негатив, використовувати як захист чи засіб для реалізації злих намірів.

Раніше УНІАН вже писав, навіщо додавати сіль в пральну машинку.

Навіщо сиплять сіль на порозі - очищення житла

Ця приправа може допомогти не тільки очистити думки, але і в прямому сенсі відлякати недоброзичливця. У народі вірять, що людині зі злими думками сіль на порозі може буквально "палити ноги". Щоб сіль потужно працювала, радять прочитати над нею молитви і заклинання, спрямовані на добро. Зверніть увагу, що проводити ритуали з сіллю необхідно таємно - інакше, як вважають в народі, вся магія може "розсіятися".

Відео дня

Сіль для порозі для захисту від комах

Є і дуже практичне пояснення того, навіщо сиплять сіль на порозі. Особливо актуально це для тих, хто живе в приватних будинках чи на перших поверхах багатоповерхівок або багатоквартирних будинків. Цю приправу використовують як захисти від комах, які можуть проникнути в житло з вулиці, наприклад, від мурах чи бліх.

Розсипати сіль на порозі для того, щоб "поробити"

Сіль можуть використовувати не тільки з благими намірами, і про це варто знати. Оскільки солі приписують можливість насичуватися різною енергією, погані люди її використовують для того, щоб "поробити".

Якщо раптом ви побачили цю приправу на своєму порозі, найголовніше - не думайте про погане, а просто зметіть її, читайте молитву, викиньте зметену приправу і все, з чим вона стикалася.

Є також одна цікава народна прикмета, пов'язана з сіллю: якщо до вас прийшла нехороша людина, після її відходу варто посипати цією приправою поріг, малюючи межу, перетинаючи яку людина залишає за порогом уесь негатив.

Вас також можуть зацікавити новини: