Як позбутися від запаху в холодильнику-поради / фото ua.depositphotos.com

Рано чи пізно будь-яка господиня стикається з тим, що в холодильнику з'являється неприємний запах. Навіть в новій сучасній техніці з плином часу продукти починають просочуватися невідомом сморідом. Давайте розбиратися, чому запах в холодильнику взагалі з'явився, і як його позбутися.

До речі, раніше УНІАН розповідав, як відмити нагар на скляному посуді.

Чому в холодильнику з'явився неприємний запах - є лише одна причина

Неприємний запах в холодильнику виникає, коли в ньому змішуються аромати різних продуктів і страв. 

Відео дня

Є багато народних і магазинних засобів, щоб усунути неприємний запах в холодильнику. Але для початку почніть дотримуватися кількох правил:

  • всі продукти важливо зберігати в щільно закритих упаковках і контейнерах, щоб вони не віддавали свій запах;
  • якщо щось розлилося в холодильнику, то необхідно якомога швидше очистити це місце.
  • не використовуйте для зберігання продуктів в холодильнику одноразові тонкі пакетики. Вони ніяк не допоможуть в поширенні неприємного запаху, а продукти в них часто "задихаються".

Постійне дотримання цих нехитрих правил вже позбавить вас від зайвого клопоту. Неприємний запах в холодильнику не з'являтиметься.

Навіщо класти мокру газету в холодильник - перевірений бабусин метод

Люди зіткнулися з появою неприємного запаху в холодильнику буквально відразу після того, як подібна техніка увійшла в експлуатацію. Тоді ж досвідчені господині придумали спосіб, як позбутися трупного запаху в холодильнику. Для цього знадобляться газети.

Просто зімніть з газетних листів нещільні грудки, збризніть їх водою і помістіть в холодильник. Газетний папір прекрасно вбирає в себе всі запахи. Чим більше газет - тим менше сморіду в холодильнику.

Вас також можуть зацікавити новини: