Лавровий лист кладуть у взуття з двох причин / фото depositphotos.com

Лавровий лист - це одна з найпоширеніших і корисних спецій, що використовується в кулінарії. Цей ароматичний лист є ключовим інгредієнтом у багатьох стравах та соусах, завдяки своєму насиченому смаку та аромату.

Але мало хто знає, що він може використовуватися не тільки в кулінарії, але і в побуті. Наприклад, деякі кладуть лавровий лист у взуття.

До слова, раніше УНІАН розповідав, чому не можна залишати лавровий лист в супі

Відео дня

Навіщо класти лавровий лист у взуття - вагома причина

По-перше, лавровий лист допоможе позбутися запаху у взутті. Для цього його цілі листки цієї рослини кладуть на тривалий час в черевики, наприклад, на ніч. 

Завдяки лавровому листу ваше взуття буде краще пахнути, але все ж від сильного неприємного аромату цей метод не врятує.

Корисна порада. Для досягнення найкращого ефекту, лавровий лист можна залишати у взутті і тоді, коли ви будете його взувати. Для цього необхідно відірвати стебло, щоб воно не натирало стопу.

По-друге, багато людей вірять, що, якщо помістити лавровий лист в чоботи, це допоможе залучити удачу і благополуччя. Згідно з прикметою, лавровий лист у взутті на удачу може привести до сприятливих змін в житті. Просто покладіть лавровий лист в правий черевик перед виходом з дому і готуйтеся до посмішки Фортуни. 

Вас також можуть зацікавити новини: