Поради, як і чим відмити пластикове вікно / depositphotos.com

Після зими багато господинь починають генеральне прибирання в будинку, в число предметів, які необхідно вимити, потрапляють і вікна. Одні умільці використовують дорогі засоби для чищення, інші - народні методи, але найкраще допомагає тільки один продукт. УНІАН з'ясував, як повернути білизну пластиковим вікнам без головного болю.

Раніше ми говорили про те, як помити вікна без розводів іншими методами.

Як легко відмити пластикові вікна - корисний лайфхак

Крохмаль - перевірений "бабусин" засіб, який відмінно усуває будь-який бруд і пил з вікон. За зиму на них могла зібратися ціла тонна хімічних сполук - вони вам абсолютно не потрібні. До того ж, багато українців обклеюють вікна скотчем, раніше ми говорили про те, як відмити скотч від скла, щоб слідів не залишилося зовсім.

Відео дня

Якщо ви до сих пір не знаєте, як відмити пластикові вікна від бруду, що в'ївся, записуйте секрет - розведіть 50 грам звичайного крохмалю в 500 мл води. Коли ви побачите, що порошок повністю розчинився, можете сміливо змочувати ганчірку в розчині і протирати нею скло. Після того як вся поверхня вікна буде оброблена, зупиніться і відпочиньте хвилин 10-15. По закінчення цього часу озбройтеся паперовим рушником, серветкою або газетою і витріть очищуючий шар. Результат вас приголомшить - вікна будуть блищати чистотою без розводів, шматочків пилу або ворсу.

Вас також можуть зацікавити новини: