Як відклеїти скотч / фото - depositphotos.com

Скотч на склі є дуже ефективним захистом вікон від сили ударної хвилі. Однак коли настане час позбавлятися скотчу, відмити його буде непросто. На склі залишаться липкі сліди, які майже неможливо відтерти. Прибрати скотч із вікна допоможуть м'які засоби, які не зашкодять склу.

Содовий розчин

У склянці води розчиніть 4 столових ложки соди і розведіть. У цьому густому розчині змочіть губку і протріть залишки скотчу на склі. Після видалення слідів скотчу скло протріть звичайною водою.

Гумка

Гумка досить ефективно видаляє залишки скотчу зі скла. Але для цього способу знадобиться більше зусиль і часу. 

Відео дня

Рослинна олія

Вату або ватяні диски змочіть в будь-якій олії і потріть клей. Залиште на 15 хвилин. За цей час сліди скотчу пом'якшають і їх можна буде витерти звичайною губкою.

Розчинник

Змочіть губку в ацетоні або бензині протріть сліди від клею. Потім ще раз потріть місце від скотчу водою. Перед початком робіт не забудьте відкрити вікна, оскільки розчинники мають різкий запах.

Нашатирний спирт

Нашатирний спирт особливо ефективно відмиває пластикові скла, а також пластикові рами. У нерозведеному спирту змочіть губку і відмийте залишки скотчу. Перед початком роботи обов'язково надіньте рукавички і відкрийте вікна.

Вас також можуть зацікавити новини: