Що можна подарувати на 14 лютого / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

День святого Валентина - це привід ще раз нагадати про свої почуття (або ж освідчитися вперше). Тому закохані та пари зі стажем всіляко намагаються порадувати свою половинку. Як вгадати з подарунком і подарувати те, що запам'ятається або ж стане в пригоді? Пропонуємо 14 ідей, що подарувати чоловікові на 14 лютого.

Що подарувати чоловікові на 14 лютого/або хлопцю - 7 ідей дорожчих подарунків

Вибираючи, що подарувати на День закоханих чоловікові, виходьте з його інтересів, щоб подарунок був корисним і в задоволення. Вищий пілотаж - зробити корисний парний подарунок, йому коханому і собі коханій. Занадто дорогі подарунки робити не варто (якщо, звісно, в цьому немає потреби). Навряд чи оцінять - говоримо прямо - букет квітів і листівку з сердечками. Найоптимальніший варіант - "приємна дрібничка" (або не зовсім вже дрібничка), яка, приміром, символізуватиме ваші стосунки, якщо ви зустрічаєтеся. Якщо у стосунках давно - можна сміливо дарувати й інтимні речі, і предмети для побуту. 

Отже, подарунки на 14 лютого чоловікові можуть бути, наприклад, такими:

Відео дня
  • Сертифікат в улюблений магазин

Такий подарунок гарний тим, що кохана людина сама зможе вибрати собі те, що їй потрібно. Та й, будемо чесні, і самим не потрібно ламати голову. Це може бути сертифікат у магазин спорядження, спортивний, рибальський, вело-, зброї або одягу - краще, звісно, вибирати те, чим цікавиться чоловік. Тоді точно не прогадаєте.

  • Абонемент на курси масажу або в спортзал

Від курсу масажу не відмовиться жоден чоловік - цей подарунок можна вважати універсальним. Головне, переконайтеся, що масажист - справді професіонал своєї справи, щоб не нашкодити. Якщо чоловік займається спортом або мріє весь час почати - даруйте абонемент у спортзал.  

  • Враження в подарунок

Хороший варіант емоційного подарунка. Це може бути похід у квест-кімнату, стрільба в тирі, політ в аеротрубі, поїздка на конях - вибір зараз дуже величезний і на будь-який смак. Обов'язково йдіть разом - отримаєте масу задоволення.

  • Поїздка в інше місто 

Подаруйте коханому (і собі) квитки на поїздку в цікаве місце. Візьміть із собою кілька речей і без нічого вирушайте в міні-подорож. Можна навіть нічого особливо не планувати, якщо поїхати в складі туристичної групи. Хочете романтики - вирушайте тільки удвох і за своїм маршрутом. 

  • Книги 

У всі часи книжки були і залишаються одним із найкращих подарунків - яким би консервативним він не здавався. Книгу краще вибирати, відштовхуючись від уподобань чоловіка, це може бути як художня, так і бізнес-література.

  • Конструктор

Багато чоловіків люблять майструвати своїми руками, а в дитинстві збирали модельки літаків і автомобілів. Зараз їх можуть замінити конструктори, яких нині - хоч греблю гати. Це може бути і щось із серії "Лего", і 3-D конструктор або навіть механічний - і пам'ятайте, що конструкторів багато не буває.

  • Годинник або браслет 

Наручний годинник - завжди корисний подарунок. Не обов'язково (та й не потрібно) купувати брендові - вони можуть мати недоречний і зобов'язуючий вигляд, якщо ви зустрічаєтеся недавно. Виберіть щось недороге, але якісне. Практичний подарунок особливо оцінять "земні" чоловіки - Тельці, Діви і Козероги.

З прикрас чоловікові можна подарувати браслет - наприклад, шкіряний або зі срібла, але й вони не мають бути дуже дорогими. Такі подарунки, до речі, часто роблять парними - з підвісками або написами для нього і для неї.

Що подарувати на 14 лютого хлопцеві або чоловікові - 7 дешевших подарунків

Якщо не стоїть завдання приголомшити, а потрібно просто показати коханому, як він вам дорогий - це можна зробити за допомогою недорогих, але цікавих подарунків. До речі, смішні шкарпетки теж можна подарувати - якщо ви давно у стосунках. Але можна і не тільки їх.

Отже, що подарувати хлопцеві на День закоханих або чоловікові з недорогих варіантів:

  • Настільна гра для двох

Сьогодні таких ігор є величезне розмаїття, на будь-який смак та інтереси - фанти, пікантні романтичні завдання, "паті в ліжку" тощо.  

  • Запальничка, портсигар, брелок

Якщо чоловік палить, як подарунок можна піднести запальничку, портсигар або набір кубинських сигар. Але якщо хочете, щоб чоловік кинув палити - краще таке не дарувати. Тоді краще зробити презент у вигляді оригінального брелока - наприклад, зі спільною фотографією.

  • Їстівний букет

До квітів чоловіки якось байдужі, але "букет" із копченої ковбаски, м'яса чи риби з "Пепсі" або міцнішим напоєм - це гарна ідея. Для ласунів можна організувати "букет" із солодощів - шоколадок, батончиків і бісквітів.

  • Романтична вечеря для двох

Перетворіть звичайну вечерю на щось надзвичайно красиве і смачне. Атмосферна музика, свічки і, звісно, ваш фірмовий пиріг, торт або м'ясо - жоден чоловік не вважатиме це банальним. 

  • Почесна грамота і золота медаль

Можна придумати жартівливу номінацію, звання і подяку своєму коханому чоловікові - і урочисто вручити. Наприклад, під час романтичної вечері. 

  • Чекова книжка бажань

Незвичайний, милий і веселий подарунок. Щоправда, подумайте двічі, ніж дарувати, адже чоловік може побажати звільнити його від миття посуду або ж посадити вас грати з ним у приставку. Будьте готові виконувати бажання (а краще нехай у цій книжці буде не дуже багато чеків). 

  • Банка із записками, подарунок хенд-мейд

Подарунки на 14 лютого своїми руками - особливі через те, що в них вкладено частинку душі. Як ідеї для такого подарунка - записки в банці з переліком 100 причин, чому ви кохаєте чоловіка, вишита вами подушка або зв'язані вами шкарпетки. Такі, повірте, не вб'ють романтику. 

Не забувайте, що найголовніший подарунок на 14 лютого - це нагадування про ваші щирі та світлі почуття, це те, чому ваша половинка зрадіє набагато більше, ніж коробочкам у красивій обгортці.

Раніше ми розповідали, що це за свято - День святого Валентина - хто його придумав і навіщо. 

Вас також можуть зацікавити новини: