Як прибрати неприємний запах у ванній / фото ua.depositphotos.com

Неприємний запах ванної може виникнути при засвоюванні води в сифоні і трубах. З такою проблемою часто стикаються люди, які надовго їдуть з дому. Найкраще прибирають неприємні запахи хімічні засоби, але вони не завжди є у продажу під час війни.

Раніше ми розповідали як прибрати запах з холодильника.

Засвітити свічку

Залиште у ванній запалену свічку на кілька годин. Горіння свічки поглинає запах вогкості. Будьте обережні, щоб не запалити фіранку або рушник.

Відео дня

Приготуйте суміш для очищення

Для очищення та дезінфекції труб у ванній можна використовувати такі звичайні засоби, як соду і оцет. У слив ванній або раковини висипте 3 ст.л. соди і залийте оцтом. Залиште суміш на годину і змийте проточною водою. Якщо забруднення сильні, суміш залиште на ніч.

Відмийте цвіль

Цвіль і грибок є одним з джерел неприємного запаху. На цвіль нанесіть оцет, перекис водню або нашатирний спирт. Залиште на 2-3 години, потім змийте гарячою водою і протріть рушником.

Протріть поверхні

Не забудьте протерти миючими засобами підлогу, стіни, тумби, ванну і унітаз. Замість хімічних засобів можна зробити розчин хлору або соди. Після прибирання відкрийте двері ванної для провітрювання.

Вас також можуть зацікавити новини: