Щоб підлива вийшла густою, в неї додають борошно. Але трапляється, що борошно береться грудками і цим псує соус. Як розмішати борошно з водою без грудочок і як його додавати в підливу, щоб воно не згорнулося - читайте в матеріалі УНІАН.
Раніше ми розповідали, який томатний соус до м'яса або спагетті можна приготувати - кращі рецепти до різних страв.
Як розмішати борошно без грудочок - 3 секрети ідеальної підливи
Як радять робити досвідчені господині:
Відео дня
- спочатку обсмажте спочатку борошно на сухій сковороді - борошно повинно набути світло-золотистого кольору;
- розведіть борошно спочатку в невеликій кількості гарячої води - потім вводити борошно потрібно частинами і помішуючи;
- вливайте розведене борошно тонкою цівкою і розмішуйте його, аби воно рівномірно розподілилося по підливі.
Порада: подавати підливу потрібно в гарячому вигляді або підігріти її перед подачею.