Гороскоп на квітень 2019 по днях / фото rabstol.net

Квітень в цілому буде сприятливим місяцем. Це силова точка року, коли потрібно активно розробляти власні стратегії і плани, оскільки цей місяць дасть великі можливості для зростання, самореалізації і втілення задуманого. У квітні легко можна буде зробити життєвий ривок.

Такий прогноз дає астролог Влад Росс, повідомляє "Главред".

"Якщо березень у нас проходив "на гальмі" (все було складним, уповільненим, незрозумілим, каламутним і фейковим), то квітень розширить нашу свідомість, окреслить нові віхи, відкриє дороги і шляхи. Квітень буде рівним і спокійним, без особливих "завихрень". Весь квітень у нас буде зберігатися чистий розум і чиста свідомість", - прогнозує Росс.

Відео дня

Загалом, за словами астролога, другий місяць весни буде позитивним.

Читайте такожЯкі знаки Зодіаку розбагатіють у квітні 2019 року - прогноз астрологів

1-4 квітня на нас чекає сприятливе проходження Місяця, Нептуна, Меркурія по Венері, що принесе розслаблення і романтику. Цей час варто присвятити милуванню природою, спогляданню картин та інших шедеврів мистецтва, а також творчості (це буде найкращий час для творчих людей).

"Хоча початок місяця, загалом, буде сприятливим, але водночас Марс увійде в Близнюки. А Марс – це планета, що пов'язана з катастрофами, складними ситуаціями, Близнюки – це дорога. Тобто нас чекає місяць дорожньо-транспортних пригод, почастішають порушення правил дорожнього руху та аварійні ситуації в дорозі. Це буде відчутно вже з останніх днів березня. Так що варто бути готовими до збільшення кількості нещасних випадків на дорозі. Зокрема, перевищення швидкості буде вельми небезпечне. Тому слід бути уважними та обережними протягом усього квітня", - радить астролог.

5 квітня буде Молодик, в цей день сміливо можна загадувати бажання, будувати плани, продумувати проекти і писати бізнес-плани. 6 квітня Місяць зійдеться з Ураном, що також буде сприяти побудові планів, і навіть чогось фантастичного.

7-12 квітня – складний період, коли можливі труднощі в реалізації намічених цілей і непрості ситуації. У ці дні Сонце буде в квадратурі з Плутоном і Сатурном (планетою складнощів, нещасть, переломних моментів і ударів долі).

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на які чекають кардинальні зміни у 2019 році

"Бо в цей час я б не рекомендував призначати важливі зустрічі. Також варто відмовитися від великих покупок в ці дні. Час не сприяє початку бізнесу і відкриттю підприємств", - попереджає Росс.

Однак з 13 по 16 квітня буде зберігатися хороший період. Він буде відзначений натхненням і внутрішнім піднесенням. Меркурій в Рибах, за словами астролога, – це завжди знак любові, творчості, відкриттів, віри, надії і мистецтва. У ці дні буде спостерігатися надзвичайний підйом і, в принципі, сприятлива ситуація.

17 квітня Меркурій вийде зі знака Риб, і в нього увійде діловий і швидкий Овен. Це означає, що з 17 квітня і до кінця місяця вдалими будуть різного роду угоди, покупки, можна буде налагодити підприємницьку діяльність. "Прийшов, побачив, переміг" – таке правило буде працювати в цей період, зазначає астролог.

18-25 квітня утворюється "жорсткий аспект" між Марсом і Нептуном, а це значить, що в цей час можуть виникати різного роду революційні ситуації в різних країнах, маніяки або смертники можуть щось або когось підривати. Взагалі, це несприятливий час для релігійних заходів, повідомляє Влад Росс.

Читайте такожГороскоп на квітень: на кого зі знаків Зодіаку чекають успіхи на роботі, а хто винен унікати ризику

"26-27 квітня нас чекають сприятливі дні. Особливо вдалими вони будуть у плані відкриття бізнесу. В цей час можуть складатися досить сприятливі ситуації. Після повного місяця, який буде після 19 квітня, Місяць увійде в хороший аспект з Меркурієм і Марсом, тому 26-27 числа будуть кращими для відкриття підприємств, презентацій – часом, щоб заявити про себе", - прогнозує астролог.

В останні дні місяця Меркурій буде перебувати в квадраті до Сатурну, плюс – Сатурн повернеться у зворотний рух, тому 28-30 квітня буде зберігатися вкрай велика небезпека ДТП і нещасних випадків. Це буде найскладніший період у місяці. Тому краще в цей час не літати літаками і всіляко убезпечити себе, оскільки буде зберігатися підвищена небезпека травмування на дорогах.

"Окремо слід сказати про дату 21 квітня, коли в Україні проходитиме другий тур президентських виборів. В цей день Венера увійде в зодіакальний знак Овна. Овен – це завжди символ чогось нового, абсолютно незвіданого, а Венера – це любов. Все це говорить про те, що українці не будуть розчаровані другим туром", - наголосив Влад Росс.

У будь-якому випадку, після 21 квітня любов і взаємини стають імпульсивними, бо в останній декаді місяця великий ризик посваритися з другою половиною. Також це буде далеко не найкращий час для скріплення відносин. Однак він буде сприятливим для романтики, швидкоплинних зустрічей і несерйозних сексуальних відносин на один-два рази, не більше. Це також буде несприятливий час для одружень.