Астрологи дали гороскоп на тиждень / фото rabstol.net

Овен вирішить фінансові питання, а Діва вирушить у подорож, обіцяють астрологи.

Астрологи розповіли "Фактам", що чекає на кожен зі знаків Зодіаку цього тижня, 29 квітня - 5 травня.

ОВЕН. На Вас чекає насичений і досить напружений період, тож розслаблятися не поспішайте. Честолюбство, яким ви володієте, допоможе вирішити важливі питання, пов'язані з фінансами. При цьому намагайтеся концентруватися на найголовнішому.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. Повноцінний відпочинок необхідний вам зараз як ніколи, адже останнім часом ви багато працювали. Докладіть зусиль до того, щоб керувати своїм емоційним станом, який часом стає руйнівним для близьких людей і колег.

БЛИЗНЮКИ. Сумніви, які не давали вам спокою останнім часом, нарешті розвіються. Ви відчуєте впевненість у власних силах. Це прекрасний настрій для великих звершень і вирішення складних завдань.

РАК. Ідеї, які приходять вам у голову зараз, дещо незвичні, а іноді навіть екстравагантні. Тому не поспішайте ділитися ними з керівництвом — вас можуть не зрозуміти. Не варто вірити людям, яких не дуже добре знаєте.

ЛЕВ. Зміни на краще обов'язково настануть, потрібно тільки вірити в це. Завдяки своїй чарівності зумієте знайти однодумців для серйозного проекту. Проявіть економію, ходячи магазинами.

Читайте такожГороскоп на травень: астролог розповіла, що чекає на кожен знак Зодіаку

ДІВА. Саме час збиратися у подорожі, але при цьому уникайте поспіху, яка не сприяє порядку. Майбутній період не найкращий для ділових контактів — важливі зустрічі краще перенести на майбутнє.

ТЕРЕЗИ. Підвищуючи власний професійний рівень, ви отримуєте нові знання, підносячись в очах співробітників і керівництва. Бажано відгородити себе від проблем, які не мають до вас жодного відношення — кожен повинен думати про себе сам.

СКОРПІОН. Вам зараз щастить, тож можете йти до керівництва зі своїми ідеями та пропозиціями — вони обов'язково будуть оцінені. У будь-яких обставинах зберігайте внутрішній спокій.

СТРІЛЕЦЬ. Досить ефективними будуть ділові зустрічі. Пам'ятайте про те, що не варто метушитися, намагаючись квапити події. Накопичений досвід допоможе істотно поліпшити ваше матеріальне становище, що не може не тішити.

КОЗЕРІГ. Сприятливий період настає для цілеспрямованих людей, тих, хто готовий пожертвувати особистим заради суспільної справи. Будьте готові до того, що хтось із друзів звернеться до вас по допомогу.

ВОДОЛІЙ. Плани, які ви довго виношували, нарешті отримають шанс здійснитися. Але, цілком ймовірно, що доведеться терміново дещо змінювати в тому, що було заплановано раніше. Тут головне — послідовність.

РИБИ. Доводити свою правоту зірки не рекомендують представникам цього знаку — подібний хід може обернутися купою проблем. Будьте спокійнішими, не забувайте, що на компроміс потрібно буде піти в будь-який момент.

Раніше астрологи склали гороскоп на весну-літо 2019 і назвали знаки Зодіаку, яким пощастить.