З'явився гороскоп на тиждень / фото slovofraza.com

Астролог Павло Глоба склав новий гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 13 по 19 травня.

При цьому він виділив чотири знаки Зодіаку, яким, за його прогнозами, буде щастити, пише SlovoFraza.

Рак

Астролог каже, що цей тиждень - чудовий час для зміни роботи, завершення старих або початку нових стосунків, пригод, флірту та яскравих емоцій. Варто витратити вільний час на розваги й на отримання позитиву. Глоба не радить йти на компроміси у всьому, що стосується питань, які мають особливу важливість у роботі та коханні.

Відео дня

Діва

За словами астролога, у період з 13 по 19 травня у представників цього знаку Зодіаку з'явиться можливість притягнути більше везіння. У ці сім днів Павло Глоба радить Дівам використовувати будь-яку можливість для досягнення успіху, а також для врегулювання конфліктів й проблем. Це буде прекрасний час для ділових та особистих поїздок, зміни обстановки та іміджу. Скандали й сварки малоймовірні.

Читайте такожГороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку: вдалий період для Лева й попередження для Овна

Скорпіон

Скорпіонам Павло Глоба радить зупинитися на тих справах, які зараз найважливіші. В любовній сфері на представників цього знаку Зодіаку чекає великий успіх. "Пощастить і тим, хто вже у стосунках, і тим, хто тільки шукає свою другу половинку. У любовній сфері події будуть розвиватися дуже швидко і стрімко. Корисні будуть спільні справи, поїздки, зміна обстановки, відпочинок", - йдеться в астропрогнозі.

Водолій

Найбільше щастити Водоліям буде 15, 16 і 19 травня, прогнозує астролог. У сфері грошей та роботи пощастить всім, хто займається нерухомістю, мистецтвом і творчою діяльністю, каже Глоба. На вихідних краще поринути в домашні справи, не відволікаючись ні на що навколо.

Раніше астрологи склали гороскоп на весну-літо 2019 і назвали знаки Зодіаку, яким пощастить.