З'явився гороскоп на тиждень / фото slovofraza.com

Овен цього тижня поліпшить матеріальне становище, а Терези спіймають птаха щастя, йдеться в астропрогнозі.

Астрологи розповіли "Фактам", що чекає на кожен зі знаків Зодіаку на цьому тижні, 3 - 9 червня.

ОВЕН. Майбутній період ознаменується для вас підвищенням ділової активності, що, звичайно ж, сприятливо позначиться на всіх сферах життя, включаючи фінансову. Бережіть те, чого вже вдалося досягти.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. Ви не дуже любите звертатися до когось по допомогу, але в цьому випадку все-таки краще зробити це, оскільки люди, які люблять і поважають вас, з радістю підтримають вас. Більше часу приділяйте здорового способу життя.

БЛИЗНЮКИ. Ідеї, що з'явилися у вас, не варто занадто далеко ховати. Навпаки, озвучивши їх перед керівництвом, отримайте всі шанси для того, щоб поліпшити своє матеріальне становище. Щоб домогтися бажаного, доведеться докласти чимало зусиль, але справа того варта.

РАК. Сприятливий період настає для тих, хто готовий до змін й не боїться ризикувати. Іноді доведеться поводитися занадто рішуче, але без цього складно розраховувати на великий успіх. Близькі зараз, як ніколи, потребують вашої турботи.

ЛЕВ. Розраховувати на занадто швидкий результат не доводиться, тому вам необхідно запастися терпінням. Прекрасний період настає для тих, хто готовий оголосити війну шкідливим звичкам і серйозно взятися за оздоровлення свого організму.

Читайте такожМолодик 3 червня: що не можна робити та як він вплине на знаки Зодіаку

ДІВА. Ймовірно, отримаєте доступ до джерела інформації, що матиме для вас величезну цінність. А оскільки відбудеться це зовсім несподівано, то буде складно зорієнтуватися, що робити у першу чергу. Зберіться і дійте спокійно.

ТЕРЕЗИ. Перед вами відкриваються прекрасні перспективи на службі та в особистому житті. Головне — не злякати свою птицю щастя, а спробувати приручити її. Менше уваги звертайте на колег, які не особливо радіють чиїмось успіхам. Обходьте таких людей стороною.

СКОРПІОН. Ілюзії можуть завести в цілковиту безвихідь кого завгодно, навіть таку проникливу й тямущу людину, як ви. Тому залишайтеся реалістом завжди й не вірте жодним обіцянкам протягом найближчих декількох днів.

СТРІЛЕЦЬ. Непогані перспективи, які відкриваються перед вами, не варто упускати, хоча може здатися, що вони вам не по зубах. Можливо, ви занадто низько оцінюєте свої професійні та розумові здібності й можете значно більше, ніж робите.

КОЗЕРІГ. Ділові партнери не надто зараз налаштовані на діалог, тому й вам не варто наполягати на зустрічі з ними. Будьте терпимішими у стосунках з близькими.

ВОДОЛІЙ. Намагайтеся не сперечатися з керівництвом, навіть якщо вам щось дуже не подобається. Краще промовчати й змиритися, а потім святкувати перемогу, ніж боротися марно, наживаючи собі недоброзичливців.

РИБИ. Рішучі дії, проявлені вами, обов'язково дадуть позитивний результат. Проявіть водночас готовність до компромісу, якщо в цьому виникне необхідність. Одним словом, життя вимагає від вас гнучкості, врахуйте це.

Раніше астролог Влад Росс склав гороскоп для всіх знаків Зодіаку на червень 2019 і розповів, чого слід побоюватися.