З'явився гороскоп на червень 2019 / фото tv.ua

Астролог Влад Росс склав гороскоп на червень 2019 для всіх знаків Зодіаку.

Щасливцями першого літнього місяця стануть Стрілець, Близнюки, Діва, Риби, заявив "Главреду" Влад Росс.

Гороскоп Овен

В Овнів у червні може почати руйнуватися сімейне життя. Вони можуть зіткнутися зі складними ситуаціями, пов'язаними з нерухомістю, особливо в середині місяця. Овнам слід бути готовими до того, що критична ситуація може виникнути зі здоров'ям у їхніх родичів. Крім цього, у них в червні можуть відбуватися пожежі. З іншого боку, в червні сприятливим для Овнів буде відпочинок, бо вони можуть планувати й вирушати в далекі поїздки та подорожі, особливо в останній декаді місяця. На Овнів можуть чекати дуже вдалі закордонні поїздки, навчання та обмін досвідом. Все це буде вельми милостиво і сприятливо для представників цього знаку.

Відео дня

Гороскоп Тілець

Тільцям не буде щастить у червні. У них велика небезпека нещасних випадків в дорозі й різного роду ДТП, особливо в середині місяця. Тому Тільцям краще нікуди не їздити і взагалі не висовуватися (це стосується справ з цінними паперами та інвестицій). Категорично Тільцям у цьому місяці не можна купувати автомобілі, велосипеди та інші засоби пересування. На них також можуть чекати неприємності на особистому, любовному фронті, зокрема, можуть бути якісь зради. Ймовірно, що Тельців в червні підведуть друзі, їм цілий місяць доведеться перевіряти друзів на вошивість. Старі друзі можуть виявитися зрадниками, а нові симпатичні їм люди можуть виявитися псевдодрузями. Тому потрібно дуже обережно підходити до взаємин у соціумі.

Гороскоп Близнюки

Дуже хороша ситуація складеться в червні у Близнюків. Вони сміливо можуть братися за ризикові фінансові вкладення й нові бізнес-проекти – все це увінчається успіхом, особливо в середині місяця. Везіння буде чекати на Близнюків в таємних справах і операціях. Сприятливі ситуації будуть складатися для них з новими знайомими і спільнотами. Представники цього знаку в червні можуть вступати в нові партії, об'єднання і щось змінювати у своєму житті кардинальним чином. Також червень у них буде найкращим часом для одруження. Великий успіх Близнюкам можуть принести також ділові союзи.

Гороскоп Рак

У Раків несприятливою буде друга половина червня. Їм краще відкласти далекі поїздки і подорожі, тому що велика небезпека ударів і переломів долі. Марс буде продовжувати свій рух зодіакальним знаком Рака, а це завжди означає втрату сил і енергії. Однак у першій половині місяця Ракам можна і потрібно активізувати фінансові справи і почати нові ризикові проекти, хоч Раки й не дуже люблять це робити. Що стосується здоров'я, то Ракам краще утриматися від оперативних втручань у цьому місяці, краще відкласти їх на більш сприятливий час.

Читайте такожГороскоп на літо 2019: астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку

Гороскоп Лев

Несприятливий місяць чекає на Левів. У червні в їхньому житті з'являться вороги, будуть "підстави", "маски-шоу" і "наїзди". Ймовірні навіть пограбування. Аж до того, що можуть бути такі ситуації: залишив машину на півгодини, повернувся – її немає. Також Левів можуть скинути із займаних посад. Складна ситуація з начальством, зі спілкуванням. Плани й проекти можуть почати рухатися не в тому напрямку, куди б хотілося. Для Левів червень – це найкращий час, щоб відпочити. Щоб не нажити собі не приємностей, краще особливо не проявляти активність й нічого не змінювати.

Гороскоп Діва

Червень Дівам принесе купівлю нерухомості, вигідні капіталовкладення і нові фінансові можливості. Діви зможуть домогтися цього місяця високих посад, досягти нових рівнів у своєму житті, тобто на них чекає просування. Це досить сприятливий фінансово-економічний та політичний період.

Гороскоп Терези

У Терезів можуть виникати складні ситуації у сім'ї, є небезпека шлюборозлучного процесу і депресії, особливо в кінці місяця. Однак у першій половині та в середині місяця на Терезів може очікувати великий успіх у кар'єрі. Також у цей період у них може скластися плідна та вдала для них взаємодія.  Терези можуть отримати важливі посади й призначення, істотно просунутися кар'єрними сходами. На них може чекати успіх у дипломатії, вдалими будуть закордонні поїздки. Крім того,  Терези можуть розраховувати на досягнення успіху у важливих юридичних питаннях і справах.

Гороскоп Скорпіон

На Скорпіонів чекають у червні проблеми. Проте особливо невдало у них можуть складатися далекі поїздки й подорожі. Поломки автомобіля, нестикування рейсів й інші складні ситуації в дорозі – все це може чекати на Скорпіонів. Також на представників цього знаку можуть чекати важкі ситуації з далекими родичами. Є небезпека того, що їх можуть не впустити в якусь країну, тобто можливі складнощі з еміграційними справами. Юридичні негаразди, протистояння, суди й слідства – до всього цього Скорпіонам краще бути готовими. Одним словом, не дуже хороший період чекає на Скорпіонів.

Гороскоп Стрілець

Представникам цього знаку Зодіаку у червні буде щастити найбільше. На них чекає успіх у поїздках і пригоди. У червні у Стрільців можливі успішні переговори й досягнення вигідних для них домовленостей. У тому числі можливі вдалі домовленості з іноземними партнерами, вступ в іноземні виші та успішне навчання. Якщо представник цього знаку в перший місяць літа змінить місце роботи, це буде вигідним кроком. Крім того, в червні Стрільці можуть розраховувати на протекцію та допомогу впливових осіб. Крім усього іншого, Стрільцям у червні буде непогано приділити увагу своєму здоров'ю – лікування в цей період буде вдалим. Всі справи, пов'язані зі здоров'ям, будуть складатися добре. Сприятливими й цілющими для Стрільців будуть лікувальні ванни, походи в сауни, оздоровчі поїздки на води.

Гороскоп Козеріг

З одного боку, в червні у Козерогів можливе втілення в життя важливих задумів і планів. Те, що задумувалося ними давно, наприклад, ще у січні, саме зараз вони зможуть втілити в життя. Але, разом з тим, у Козерогів можуть виникнути жорсткі протистояння із суспільством, складні ситуації у партнерстві, у справах та бізнесі. Можуть руйнуватися їхні зв'язки й контакти. Козерогам потрібно боятися цього, а також судових розглядів і протистоянь, складнощів з вирішенням фінансових питань та юридичних справ. "Через терни до зірок" – так астролог назвав період у Козерогів. Та подолання перешкод допоможе Козерогам домогтися багато чого, що планувалося ще взимку.

Гороскоп Водолій

Червень для Водоліїв стане критичним періодом, повним різних пертурбацій, особливо у середині місяця. Якісь спільноти, до яких входять Водолії, можуть розвалюватися і руйнуватися. Та й у справах все може складатися не так, як би їм хотілося. Можуть виникати складні ситуації на роботі, у тому числі можливі непорозуміння з начальством і сварки з колегами. Можуть бути з'ясування стосунків, скандали й відкриті протистояння. Крім усього іншого, Водолії влітку ризикують несподівано захворіти. Їм однозначно краще уникати протягів й кондиціонерів.

Гороскоп Риби

Рибам у червні буде щастити в далеких поїздках і в коханні. Дуже сприятлива ситуація для них в усьому, що стосується зачаття дітей. У червні Риби можуть багато чого ставити на карту удачі й вигравати. Також вони можуть розраховувати на виграш в азартних іграх. У червні Риби можуть сміливо йти на авантюри – ці авантюри зіграють в плюс. Також на представників цього знаку можуть чекати хороші взаємини з людьми з минулого, наприклад, з втраченими друзями, також можливе відновлення зв'язків з далекими родичами.