Астролог проаналізував здатність Путіна і Зеленського домовлятися / фото УНІАН

Астролог Влад Росс розповів, як можуть складатися переговори між президентом України Володимиром Зеленським і главою РФ Володимиром Путіним.

За прогнозом астролога, контакти і спілкування на міжнародній арені Путіна й Зеленського кармічно неминучі, передає "Главред".

"Вони змушені будуть вести переговори між собою.Проте в їхніх взаєминах вимальовується хрест, який може вказувати на патову ситуацію, неможливість дійти компромісу", - пояснив Росс.

Відео дня

За його словами, "середня карта" Зеленського і Путіна випадає на затемнення (вираховується середня дата між датами народження двох людей, для них це 1 червня 2065 року).

Читайте такожДень літнього сонцестояння: астролог розповів, як він вплине на кожен знак Зодіаку

"Затемнення вказує на те, що спілкування буде складатися дуже жорстко і складно, однак всі ці труднощі переборні. Іншими словами, знайти спільну мову і вирішити спірні питання, дійти консенсусу президенту буде дуже складно, але можливо. У підсумку, результату вдасться досягти, тільки пройшовши через масу труднощів, складних ситуацій, переломлення та подолання чогось. Оптимізм вселяє ще й те, що ці знаки Зодіаку здатні до домовленостей, оскільки перебувають в одній стихії – повітряній. Зеленський, як відомо – Водолій, а Путін – Терези", - сказав Росс.

За словами Росса, Зеленський точно не буде піддаватися Путіну, поступатися йому в чомусь, а Путін – Зеленському.

"Путін за своїм психологічним характеристикам взагалі не вміє йти на зустріч: він тримається за те, за що вже вхопився, і б'ється, тому що вже б'ється. Тому переговори будуть складними, перемир'я легко досягти не вдасться", - зазначив астролог.

Росс вважає, що є велика ймовірність того, що вже найближчим часом повернуться в Україну моряки, які зараз перебувають у полоні в Росії. Після цього, ймовірно, почнуть простежуватися і якісь більш-менш сприятливі тенденції в діалозі між Україною і Росією.

"Перша зустріч Путіна і Зеленського станеться нескоро. За моїми прогнозами, це станеться не раніше, ніж через півроку-рік. Цій зустрічі буде передувати дуже тривала підготовка", - резюмував він.

Як повідомляв УНІАН, астролог Влад Росс побачив в падінні під час інавгурації Зеленського посвідченні поганий знак.